Somicin toimistossa Espoossa tavattiin lomakauden jälkeen.

Kesäisenä päivänä juhlistimme kokoontumalla henkilöstön valokuvaukseen.

Somicin henkilökunta tapasi Espoon toimistolla

Lomakausi alkaa olla takanapäin. Näin on myös Somicin henkilöstöllä pääosin, sillä valtaosa työntekijöistä on palannut asiakastyöhön. Aloitimme Somicissa syyskauden kokoontumalla yhteiseen tilaisuuteen.

Somicin henkilökunta kokoontui yhteiselle aamupalalle Espoon Perkkaan toimistolle. Aamiaisen jälkeen Somicin liiketoimintojen vetäjät esittelivät viimeaikaiset onnistumiset ja uusimmat asiakaskokemukset. "Kun saamme positiivista palautetta suoraan asiakkaalta, niin se palkitsee kaikkein eniten", hymyilee ICT-liiketoimintajohtaja Minna Torkki. Somicin IT ulkoistuspalvelut on kehitetty asiakkaiden toiveiden perusteella hyödyntäen Microsoftin moderneja pilvipalveluja. "Asiakkaidemme palaute on meille onnistumisen mittari sekä toimintamme ohjaamisen perusta", kertoi IT-liiketoimintajohtaja Jyrki Saikko.

Somicin liikevaihto on kasvanut alkuvuonna odotusten mukaisesti. Tilaisuudessa toimitusjohtaja Markus Torkki kertoi markkinanäkymistä ja myös yhtiön alkuvuoden positiiviset talousluvut. "Ilolla olen seurannut kuinka henkilöstömme on omaksunut Somicin uuden strategisen suunnan. Nyt se alkaa myös näkyä asiakkaissamme sekä tuloksissamme", iloitsi Markus Torkki.

Kaunis kesäaamu tarjosi myös sopivat puitteet henkilöstön ryhmäkuvaan, johon asetuimme toimistotalomme edustalla. Myös hymy oli herkässä valokuvaaja Henrin naurattaessa meitä somiclaisia, kun poseerasimme Apollo Business Parkin edustalla. Saimmekin onnistuneen yhteiskuvan henkilökunnasta vaikka muutama työntekijä olikin vielä kesälomaa nauttimassa.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.