((( IITEE )))

Se mitä Somicilta ei saa, sitä ei nyt valitettavasti tarvita.

Kuka sanoi, että yrityksen IT-ratkaisut on monimutkainen asia. Somicilta saat ratkaisuista palan kerrallaan tai koko kakun.

Usein meiltä pyydetään ensin vaikkapa tulostus- ja dokumentointijärjestelmä. Sitten seuraavaksi puhelinvaihdepalvelu ja hups, kohta meillä onkin sitten asiakkaan koko helahoito IT-ylläpitoineen ja muine palveluineen. Homma toimii Somicilla kuin lättähatun vessa, jossa ei muuten paljon käyttökatkoja ollut.

Laske tarjous

Valitse palvelu alta ja vastaa muutamaan kysymykseen. Saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa.

IT-Ylläpito

IT-Ylläpito

Juu name it. M365 lisenssit, hallintapalvelut, asennus- ja koulutuspalvelut, asiakaspalvelu, palvelupyynnöt, etätukipalvelu halutessa 24/7, laajennukset, kybersuojaus, etähallintapalvelut, tukisovellutukset, etäseuranta, verkkolaitteiden hallinta ja valvonta 24/7. Tietoturva ja koulutus. Tässä osa. Puuh.

Työasemat ja ohjelmistot

Työasemat ja ohjelmistot

Ilman näitä ei homma pelitä. Kaikki yllämainitut asiat vietynä toimivasti työasemiin. Elämässä on useita vaihtoehtoja. Yksi niistä on, että me tarjoamme laitteet toimintakunnossa ja käyttöönotto kestää tukipalvelun kanssa 3 minuuttia, missä ajassa se kahvi on juuri ehtinyt valua. Älä asenna, käytä. Tee hilloa.

Monitoimilaitteet ja tulostus

Monitoimilaitteet ja tulostus

Jaahas. Mitäs tähän sitten tarvitaan. Tulostaminen, skannaus, laitteet, ohjelmistot, tarvikkeet, huolto ja sopimus, jonka kulut tiedät jo etukäteen. Ei ”yllätys yllätys” juttuja. Ehkäpä siksi talousjohtajan märkä uni.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.