((( IITEE )))

Se mitä Somicilta ei saa, sitä ei nyt valitettavasti tarvita.

Kuka sanoi, että yrityksen IT-ratkaisut on monimutkainen asia. Somicilta saat ratkaisuista palan kerrallaan tai koko kakun.

Usein meiltä pyydetään ensin vaikkapa mobiilit, tulostus- ja dokumentointijärjestelmä. Sitten seuraavaksi mobiilivaihde ja hups, kohta meillä onkin sitten asiakkaan koko helahoito IT-ulkoistus ja muine palveluineen. Homma toimii Somicilla kuin lättähatun vessa, jossa ei muuten paljon käyttökatkoja ollut.

Somic vie IT-palvelut pilveen ja olemme Suomessa muuten erityinen Microsoft Solution Partner. Eli hommat ei jää osaamisesta kiinni. Microsoft tunnusti. Ja asiakkaamme kiittävät, sillä asiantuntemuksemme on käytettävissänne. Ja ei se ihan joka firmassa näin ole.

Laske tarjous

Valitse palvelu alta ja vastaa muutamaan kysymykseen. Saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa.

IT-Ulkoistus

IT-Ulkoistus

Juu name it – your choice. Ulkoista osaittain tai kokonaan. M365 palvelut, hallintapalvelut, asennuspalvelut ja koulutuspalvelut, asiakaspalvelu, palvelupyynnöt, etätukipalvelu halutessa 24/7, laajennukset, kybersuojaus, etähallintapalvelut, tukisovellutukset, etäseuranta, verkkolaitteiden hallinta ja valvonta 24/7. Tietoturva ja koulutus.

Työasemat ja ohjelmistot

Työasemat ja ohjelmistot

Ilman näitä ei homma pelitä. Kaikki yllämainitut asiat vietynä toimivasti työasemiin. Elämässä on useita vaihtoehtoja. Yksi niistä on, että me tarjoamme laitteet toimintakunnossa ja käyttöönotto kestää tukipalvelun kanssa 3 minuuttia, missä ajassa se kahvi on juuri ehtinyt valua. Älä asenna, käytä. Tee hilloa.

Monitoimilaitteet ja tulostus

Monitoimilaitteet ja tulostus

Jaahas. Mitäs tähän sitten tarvitaan. Tulostaminen, skannaus, laitteet, ohjelmistot, tarvikkeet, huolto ja sopimus, jonka kulut tiedät jo etukäteen. Ei ”yllätys yllätys” juttuja. Ehkäpä siksi talousjohtajan märkä uni.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.