Microsoft Teams koulutukset

Mikä ihmeen Teams?

Vaikka Microsoft Teams on monella organisaatiolla jo valmiiksi käytössä, on sen potentiaali kuitenkin useimmilta hukassa. On yleistä, että Teamsia käytetään ainoastaan konferenssipuheluiden ja etätapaamisten järjestämiseen, mutta onko siitä muuhunkin?

Microsoft Teams on Microsoftin luoma sovellus, joka on suunniteltu täydelliseksi ryhmätyön apuvälineeksi. Teams yhdistää kaikki aikaisemmat Office 365 työkalut yhdeksi virtuaaliseksi työtilaksi, jossa voit muokata, jakaa ja luoda dokumentteja tiimisi kesken. Tämän lisäksi työskentelytiloja on helppo muokata ja sinä päätät, kenellä on pääsy työskentelytilojen tiedostoihin.

Oman organisaation sisällä tai yhdistetty projekti

Teamsin työtilat pystyt halutessasi jakamaan myös ulkopuolisen organisaation kanssa. Tämä mahdollistaa yhteisten projektien sujuvan kulun alusta loppuun saakka. Kun vaikealukuisten sähköpostiketjujen lähettely loppuu ja kaikki voivat käydä keskustelua samassa chatissa, jää huomattavasti enemmän aikaa projektin tekemiseen.

Lisäominaisuudet

Microsoftin omien työkalujen lisäksi Teamsista löytyy mahdollisuus yli tuhannen kolmannen osapuolen applikaatioiden käyttöön. Näin pystyt käyttämään lempisovelluksiasi saumattomasti yhdessä paikassa. Applikaatioiden joukosta löytyvät mm. projektinhallintatyökalut, työnseuranta-applikaatiot, erilaisia ideointityökaluja, analytiikkatyökaluja ja paljon muuta.

Integraatiot

Todellisen voimanpesän Teamsista tekee sen mahdollisuudet integraatioiden tekemiseen. Voit yhdistää yrityksesi CRM:n suoraan Teamsiin ja muokata liidi- sekä asiakastietoja erillisen välilehden sijaan suoraan applikaatiossa. Tämän lisäksi voit yhdistää organisaatiosi mobiilivaihteen suoraan Teamsiin. Näin voit tehdä puheluja samasta paikasta organisaatiosi sisällä, tai suoraan asiakkaalle. Saat mobiilivaihteesi keräämän datan, statistiikan ja nauhoitetut puhelut kätevästi talteen Teamsiin, jossa voit jakaa ja käydä niitä läpi tiimisi kanssa.

Somicin koulutukset

Somic kouluttaa organisaatiollesi tehokkaan Teamsin käytön alkeet, yleisimmät menettelytavat, kuinka varmistutaan etäkokouksen onnistumisesta, sekä muita Teamsin mahdollisuuksia omien toiveiden mukaan. Ennen koulutusta sovitaan yhteisesti organisaatiollenne hyödyllisimmät aihealueet, sekä ominaisuudet, jotka koulutuksessa tullaan käymään läpi. Näin räätälöidään koulutuksesta mahdollisimman tehokas juuri teille.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.