Mobiilivaihde

Suomen suosituin puhelinvaihde painaa n. 200g Kun henkilöstö tekee töitä ja asiakkaat eivät kuuntele hissimusiikkia, se tietää aina vain yhtä asiaa - rahaa. Teille.

Suosio ei synny koskaan syyttä. Ei laiteinvestointeja, oma henkilöstö hoitaa, softaa osaa käyttää jokainen yli 6 -vuotias älypuhelimen omistaja. Toimii niin kännyköissä, läppäreillä, padeilla kuin lankapuhelimessa. Tarjolla mobiilivaihteessa vakiona ison maailman tyyliin mm. valikkorobotti puheluiden ohjaukseen, soittoringit, takaisin soittopalvelu, puheluiden ohjaus aina vapaana olevalle henkilölle sekä tervetulo-, ruuhka– ja yötiedotteet.

Kokeile nyt mobiilivaihdetta kuukausi ilmaiseksi!

Laske tarjous

Vastaa muutamaan kysymykseen, saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa sähköpostiisi.

Aloita

Puhelinvaihteeseen vastaaminen halutaan hoitaa yrityksen omalla henkilöstöllä. Yrityksen vaihdenumerona voi toimia jokin yrityksen puhelinnumero. Myös muut yrityksen ryhmänumerot kuten myynti, huolto jne. puhelut voidaan ohjata soimaan valituille käyttäjille.

Palvelussa soittaminen tapahtuu matkapuhelimella, tietokoneella tai perinteisen näköisellä puhelimella. Matkapuhelimen sovelluksella on mahdollista nähdä työpaikan muiden käyttäjien tilatiedot sekä yhdistää puheluita että hallita omaa tavoitettavuustilaa. Käyttäjä voi liittyä tai poistua soittoringistä vaikka matkapuhelilla.

Palvelussa on tarjolla perinteisistä vaihteista tutut ominaisuudet kuten esim. yhdistäminen, puhelutiedotteet, valikkorobotti ja ohivalintanumerot. Yrityksen johto näkee puheluraporttien avulla mm. puheluiden vastausajat ja takaisinsoitto-ominaisuudella soittajaa voidaan pyytää puheluruuhkan yllättäessä jättämään soittopyyntö. Takaisinsoitto lisää yrityksen asiakaspalvelun laatua ja tuo tehokkuutta organisaation toimintaan.

Vakio-ominaisuudet

Hallintaliittymä mahdollisuus
Puhelinvastaaja
Soittorinki
Mobiil-app matkapuhelimessa
Takaisinsointtopalvelu mahdollisuus matkapuhelimessa
Oman läsnäolotilan hallinta
Jonotoiminne mahdollisuus
Puhelutiedotepalvelu
Tiedotteiden luonti teksti puheeksi
Tarjous on alkaen kuukausihinta palvelulle. Hinta ei sisällä mm. mahdollisia laitemaksuja, avausmaksuja, käyttökoulutusmaksua, ylläpitopalvelumaksuja, puhelinliittymän maksuja tai kiinteitä datayhteyksiä.

Vastaa muutamaan kysymykseen, saat tarjouksen helposti ja nopeasti 30 sekunnissa sähköpostiisi.