Somicilla on nyt haku päällä!

Asiakasneuvottelija (B2B)

Somic etsii vahvistusta asiakaspalvelutiimiinsä!

Onko Sinulla asiakaslähtöinen, dynaaminen ja energinen ote työntekoon? Nautitko myynnillisestä tekemisestä, jossa pääset työskentelemään monikanavaisesti nykyisten ja uusien B2B-asiakkaiden kanssa? Sykkiikö sydämesi hyvälle asiakaspalvelulle ja rakastatko ratkaisukeskeistä työntekoa? Mahtavaa, sillä juuri Sinä saatat olla uusi työkaverimme!

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat myynnin taustatyöt, liidien keräys ja analysointi sekä eri yritysten yrityspäättäjien aktiivinen kontaktointi. Teet sujuvasti uusasiakashankintaa, olet yhteydessä vanhoihin asiakkaisiin ja sovit tapaamisia. Kohtaamiset tapahtuvat puhelimella, sähköisillä välineillä, Teams-tapaamisten avulla sekä kasvotusten. Käyt läpi Somicille saapuneita tarjouspyyntöjä, luot asiakkuuksia ja tarjouksia CRM:ään, kirjaat tehtäviä joko itselle tai myyjille ja kontaktoit asiakkaita tarjouksien pohjalta. Tässä työssä pääset sukeltamaan B2B-asiakastyön pariin. Luodaan yhdessä asiakkaille timanttisia asiakaspalvelukokemuksia ja toimivia palveluratkaisuja!

Viihdyt näissä tehtävissä, jos sinulla on:

  • Aktiivinen ja systemaattinen lähestymistapa asiakastyöhön 
  • Ratkaisuhakuisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon 
  • Hyvä ja selkeä esiintymiskyky: viihdyt asiakastyössä puhelimitse, sähköpostilla ja kasvotusten
  • Aito halu auttaa asiakkaita ja kiinnostusta myyntityötä kohtaan
  • Ja ennen kaikkea sinnikäs ja periksi antamaton asenne  

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen B2B-asiakaskunnan parissa
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yhtiömme kasvun mukana
  • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi
  • Mahdollisuuden hyvään ansiotasoon
  • Korkeatasoisen koulutuksen ja perehdytyksen

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Voit olla jo kokeneempi kaupallisen tai teknisen alan ammattilainen, opintosi ovat loppusuoralla tai olet jo valmistunut, mutta työuraasi aloitteleva. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä koulutamme sinusta tämän alan ammattilaisen. Ennen kaikkea odotamme sinulta palveluhenkisyyttä, innostunutta asennetta, aktiivista ja omatoimista työskentelyotetta sekä uskallusta ottaa vastuuta ja tehdä asioita rohkeasti.

Somic on ketterä IT-alan yritys ja tarjoamme välittömän ja rennon työyhteisön. Me kasvamme yrityksenä samalla, kun sinä kasvat ja kehityt myynnin osaajana. Työsi tukena ovat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä ja voit tehdä työtä itsenäisesti kuitenkin tiimin tuella.  

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus koostuu kiinteästä peruspalkasta ja myyntibonuksesta. 

Tehdään yhdessä myynnistä parempaa – Tule osaksi Somicin huipputiimiä!


Somic Oy on vuonna 2002 perustettu, kasvava ICT-yritys, jolla on toimipisteet Espoossa ja Turussa. Tarjoamme asiakkaillemme heille sopivimmat IT-, viestintä- ja tulostusratkaisut. Työsi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Friisilässä. Sovittaessa mahdollisuus myös etätyöhön.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] 26.9.2021 mennessä. Ole nopea, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Torkki, puh. 040 304 0506.

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.