Somic toivottaa hyvää joulua

"Ronald McDonald Talo sai joulutervehdyksen"

Somic tukee lapsiperheitä pitkällä perinteellä

Olemme tehneet yhteistyötä Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa jo useiden vuosien ajan. Olemme lahjoittaneet säätiön talojen käyttöön mm. ICT-laiteita ja viime vuonna teimme jouluaattona Talolle joulupukkitempauksen. "RML Talot olivat täynnä joulun aikaan. Saimme etukäteen lasten ja heidän perheiden tiedon, jotta saatoimme hankkia juuri heille sopivat joululahjat. Jokaiselle lapselle oli omalla nimellä varustetut paketit ja lisäksi annoimme perheille yhteiset lahjat, joissa oli perhepelejä yhteiseen joulun viettoon. Pakettien lisäksi lahjoitimme myös K-ryhmän lahjakortteja perheiden käyttöön", kertoo joulupukkina toiminut Somicin toimitusjohtaja Eero Taipale.

Tänäkin vuonna lahjoitamme joululahjoihin varatut rahat Ronald McDonald Lastentalosäätiölle ja uusimme viime vuoden menestyksekkään joulutempauksen jälleen jouluaatona.

Somic.Joulupukki.JPGJoulupukki ja hänen apulaisensa jakoivat Somicin ostamia joululahjoja RML Talon asukkaille jouluaattona 2020.

Ronald McDonald Talossa huomioidaan koko perhe sisaruksineen

Ronald McDonald Talon toiminnanjohtaja Johanna Huhtariihi on kiitollinen Somicin antamasta panostuksesta lapsiperheiden hyväksi. "On ihanaa, että saamme Somicin kaltaisia yritysyhteistyökumppaneita mukaan tukemaan Talon toimintaa. Meillä korostuu erityisesti konkreettinen auttaminen ja tämä tuntuu olevan yrityksille hyvin mieluisa tapa tehdä hyvää, kun tänne voi tulla paikan päälle todentamaan avun tarpeen", Johanna kertoo.

"Kun lapsi sairastuu vakavasti, ovat perheen voimavarat vähissä. Perheellä on huoli, miten muut sisarukset pärjäävät, kun vanhempien huomio kohdistuu ymmärrettävästi potilaaseen. Koko perhe kaipaa tukea ja sitä me pyrimme antamaan RML Talolla parhaalla mahdollisella tavalla. Taloissa ja pihapiirissä on erilaisia aktiviteetteja myös pienen potilaan sisaruksille ja lisäksi teemme yhteistyötä esim. Meilahden urheilukeskuksen kanssa. On meillä yksi 5-vuotias oppinut ajamaan polkupyörälläkin ilman apupyöriä Talolla asumisen aikana", toiminnanjohtaja iloitsee.

Välillä Talolla majoittuu vain toinen potilaan vanhemmista, kun muu perhe pyörittää arkea omalla asuinpaikkakunnallaan. Pyhien aikaan, ja erityisesti näin jouluna, on tärkeää, että koko perhe voi olla yhdessä. Johanna kertoo, kuinka eräs lapsi oli huolissaan, miten joulupukki löytää heidät nyt, kun he eivät ole kotona. Iloisena yllätyksenä joulupukki löysi myös RML Talolle ja hän tunsi kaikki talon asukkaat. Lapset olivat innoissaan!

Ronald McDonald Lastentalosäätiö tekee arvokasta työtä lapsiperheiden hyväksi ja Somic haluaa olla mukana auttamassa.

Ronald McDonald Talo sijaitsee Helsingissä aivan HUSin Uuden lastensairaalan lähellä. Pihapiirissä on kolme kodikasta taloa, missä perheet voivat asua silloin, kun oma koti on kaukana. Lapsen paranemisen kannalta on tärkeää, että koko perhe voi olla lähellä potilasta. "On hienoa, että me Somicilla voimme olla osana tätä tärkeää työtä", iloitsee Eero Taipale.

Lue lisää Ronald McDonald Lastentalosäätiön toiminnasta https://rml.fi/

joulutoivotus_rml.JPGRonald McDonald Talon toiminnanjohtaja Johanna Huhtariihi vastaanottamassa joululahjoja Somicilta.

Somicin henkilökunta toivottaa oikein hyvää joulua kaikille Ronald McDonald Talon asukkaille!

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.