M365 Digitaaliset työkalut mahdollistavat modernin työn

Kannattaako yrityksen palkata it-päällikkö vai hankkia palvelu Somicilta? "Silloihan yrityksellä jää 100 000 euroa johonkin muuhun käyttöön", toteaa yrittäjä Janne Backman.

Mitä ovat moderni työ, hybridi työ ja uudet digitaaliset työkalut. Siihen etsittiin vastausta tiistaina Espoon Keilalahdessa Microsoftin auditoriossa.

Liiketoimintajohtaja Harri Mikkanen, strategiakonsultti Markus Westerlund Rdigolta sekä M365-expertti Kai Pennanen Somicilta kertoivat näkemyksiään modernista työstä sekä strategiasta.

Paikalle oli ilmoittautunut 50 it-päällikköä, johtajaa sekä niitä joita kiinnosti modernityö. Tapahtuma pidettiin Microsoftin tyylikkäässä talossa 28.3.2023.

Work Trends 2023.jpeg

Kuulijoita kiinnosti mitä on modernit työkalut ja miten työ on muuttunut. Mielenkiintoista oli kuulla työntekemisen trendien muutos tänä päivänä. Maailmalla hybidityö ja sen muutos on vaikuttanut työntekijöiden odotuksiin työstä. Oppimisen merkitys on korostunut ja sitä jopa edellytetään työntekijöiden keskuudessa. Liukuhihnatyö ei kiinnosta! Jos työssä ei voi oppia, niin vaihdetaan herkästi työpaikkaa.

Tapahtuma oli Somicissa vuoden 2023 asiakastapahtumien sarjassa toinen. Ensimmäinen asiakastilaisuus järjestettiin tammikuussa, johon oli saapunut Kauppalehden uutispäällikkö kertomaan talousmedian toiminnasta. "Olemme innoissamme uudesta mahdollisuudesta kutsua asiakkaitamme vastaaviin tilaisuuksiin kuten aiemmin Piispantilankujalla. Olemme iloisia kun pandemia-ajan jälkeen tapahtumien järjestäminen on mahdollista", iloitsi Somicin Henkilöstöjohtaja Eero Taipale.

Markus Westerlund.jpeg

Jokaisella yrityksellä on strategia. Se voi olla idea tai konsepti myynnin kasvattamiseen, asiakkaiden pitämiseen, nopeampaan palveluun tai uusiin kumppanuuksiin. Tai kaikkia näitä. Mutta fläppitaululta arkeen, käytäntöön ja viivan alle euroiksi on hyvin hyvin pitkä matka. Mikäli strategiaa ei pystytä toteuttamaan ja seuramaan. Ei se auta, jos toimari sauhuaa ja henkilöstöllä on sormi suussa. Rdigon perustaja, toimitusjohtaja ja strategiakonsultti Markus Westerlund kertoi olevansa diginörtti ja hyödyntävänsä digitaalisia M365-työkaluohjelmistoja jo pitkään. Markus innostui tekoälyn mahdollisuuksista strategian luonnissa. "Teköalyn avulla strategian pystyy tekemään 10 kertaa nopeammin kuin aiemmin. Se on paljon se", kiteytti Westerlund puheenvuoronsa lopuksi.

Somic Keilalahdessa 2023.jpg

"Iloitsen siitä kiinnostuksen määrästä mitä tilaisuus asiakkaidemme keskuudessa herätti", hymyili myyntijohtaja Minna Torkki Microsoftin valoisan aulan kahvipöydässä tilaisuuden jälkeen.

Markkinoinnin yrittäjänä työskentelevä Janne Backman kysyi tilaisuuden jälkeen Somicin asiakassegmenttiä ja jäi pohtimaan kannattaako yrityksen palkata it-päällikkö vai hankkia palvelu Somicilta. "On se ihan mahdollista, että yrityksellä jää 100 000 euroa johonkin muuhun käyttöön, kun Somic vastaa yrityksen it-palveluista", tuumaili Janne entisen Nokian pääkonttorin ulko-ovella ja pohti ettei enää tohtisi hiihtämään kotiin Lauttasaareen. Kevät tosiaan tekee tuloaan.

RAJATTU ITAMERI TOINEN KUVA VAAKA.jpg

Ota yhteyttä

Lomakkeen tiedoissa on puutteita. Tarkistathan syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.

Lomakkeen toimituksessa tapahtui odottamaton virhe. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kiitos!

Pyyntösi on lähetetty! Otamme sinuun pian yhteyttä.